crush

Skolan var kort, en lektion på 3 timmar. Halvt segt.
Vi gick hem till mig, lagade lite mat och försökte plugga. Det gick inget vidare, vi hade så mycket att prata om efter att inte ha träffats på en hel helg. Vi bestämde oss sedan för att springa ner på stan för att kika lite och Jos skulle köpa en present till sin bror som fyller år imorgon!
Jag kom hem för ett litet tag sen så nu försöker jag fixa med banken då jag inte kan vara med i Fördelsprogrammet nu när jag fyllt arton. Men jag förstod inte mycket, tur att mamma ska hjälpa mig! Håller även på att gå med i bostadskö typ. Men mamma får hjälpa mig lite där också, har lite svårt att bestämma mig var jag helst vill ha lägenhet och hur många rum det ska vara.
Nu ska jag nog snart gå och möta baby vid bussen och sedan ska vi hem här och fortsätta med pusslet som vi ska ge till hans mamma i födelsedagspresent :)
Senare åker jag ut till min far och kommer antagligen vara där hela veckan!

xoxo
Elin

HJÄRTA

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska mysa med pojk, och det tror jag att Elin gör med och visst är det underbart! Jag tycker att man kan uppmärksamma nära och kära med i dag!
Ikväll ska jag sitta på båten, å vad jag tycker att det är tråkigt...
pussar
jos

stormen är på väg...

Ja som ni ser på rubriken så är det snöstorm på väg igen, så går ryktena iallafall.
Jag tänker inte gå ut, helst vill jag stanna inne tills denna jäkla snö har försvunnit för i år. Vill ha vår nu, nu, NU!
Jos är i sthlm hos sin älskade och jag sitter här hemma med min älskade. Han har tvingat mig att städa rummet medans han duschar så jag får väl ställa upp för laget liksom...

Har dragit på mig myskläder och tack Jos för att du har lämnat typ världens mysigaste tröja här!



xoxo
Elin

ginatricot 249 h&m 179 h&m 199


NELLY 149 H&M 399 DINSKO 499 H&M 249


skönt de

Hallihallå! Elin stackaren håller på att bli sjukling igen, huhu :(
Vi sitter och fiser och har kollat en film, så läskig att jag inte vågade gå på toa efter... hm..
Annars rullar det!
xoxo
Jos

ignorance

Idag var det skid- och skridskoåkning i skolan. För mig var det första gången i mitt artonåriga liv jag åkte skrillor. Jag ramlade faktiskt inte en enda gång, känner mig lite duktig faktiskt. Det var inte så svårt som jag hade tänkt mig, så jag är glad!
Just nu städar jag mitt rum och ska väl snart äta mat. Mums!
Älskling sitter på bussen påväg hit och han ska nog bo här ett tag. Vi ska ta ett bad sen och bara ta det lugnt. Mysigt!

Ska bli bättre uppdateringar här och lite blandade inlägg!
xoxo
Elin

ELIN 18 !!!!!!

Eli  har varit och köpt sina första 3,5 or, haha :D
Nu ska vi duscha och bli rena, sedan blir det middag! :D
puss

SÅHÄR GLAD ÄR JAG NÄR JAG FYLLER ARTON!



GRATTIS SOM FAN PÅ MIG!

xoxo
ELIN

SAKNAR SOMMAR!


beauty

Skolan var seg, som vanligt. Jag ska inte klaga egentligen. Jos hade det värre!
Efter skolan gick vi hem till mig, drack kaffe och åt rostade mackor. Bussen tog vi till tandläkaren. Jag ska inte dricka så mycket läsk längre. Buhu, hejdå cola!
Sen gick vi och mötte upp våran vän Andreas och gick en stund på stan. Jag införskaffade mig ett nytt läppstift och Jos ett jättefint nagellack. Blev även ett champagneglas till min kära mor. Och en varm choklad på ringduvan blev det också. Mysigt till tusen!
Imorgon börjar vi kvart i tio men jag och Jos ska och simma innan skolan så klockan åtta ska jag vara där!

RSS 2.0